Dit foretrukne flyttefirma
på Sjælland med mere and
20 års erfaring

FORSIDE / VI TILBYDER / FLYTNING AF KLAVER & FLYGEL

Flytning af klaver & flygel

Står du og mangler en flyttepartner til at hjælpe dig med at varetage en klaverflytning både billigt og effektivt? Så er Porsborg Flyttevirksomhed det helt rigtige sted. 

Vi har stor erfaring med flygel- og klaverflytning og sørger altid for, at du føler dit klaver er i trygge hænder hos vores dygtige flyttemænd, der har mange års erfaring med at transportere tunge flygel/klaver fra hjem til hjem. Vi leverer selv udstyret til den ønskede adresse, og så sørger vores erfarne flyttemænd for resten. Det eneste, du skal gøre, er at læne dig tilbage og nyde tanken om, at dit klaver snart befinder sig i sit nye hjem.

En glad og tilfreds kunde er vores vigtigste succeskriterie. Derfor stræber vi altid efter at udføre vores opgave til perfektion, og at du føler, der bliver taget godt hånd om dine ting hele vejen igennem. Så du kan trygt overlade din klaver/flygel til os, vi skal nok sørge for, det kommer frem til sit nye hjem i samme stand, som vi får det overdraget i. 

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på en klaverflytning. Vi glæder os til at hjælpe dig med at få dit klaver videre.