Dit foretrukne flyttefirma
på Sjælland med mere and
20 års erfaring

FORSIDE / VI TILBYDER / FLYTNING PRIVAT & ERHVERV

Flytning Privat & Erhverv

Hvad end I skal flytte privat eller erhverv, så kan vi hjælpe jer godt videre til jeres nye hjem eller lokaler. Vi er eksperter i alle former for flytninger, og holder altid vores aftaler til punkt og prikke.

Overlad trygt jeres flytning i vores hænder.

Privat flytning

Private flytninger handler om mere end at overføre sine møbler og ejendele fra A til B. Følelser, minder og overvejelser er altid en stor del af processen, og det forstår og respekterer vi hos Porsborg Flytteforretning.

Vores erfaring viser os, at en flytning kan være både uoverskuelig og til tider overvældende og derfor tager vi ansvaret for jeres flytning meget seriøst. Vi kommer til tiden, holder vores aftaler og behandler dine ejendele med respekt og omhu.

Det er en kerneværdi for os, at vores kunder får den bedste service og oplevelse hos os – hver gang.

Derfor kan du trygt overlade din flytning i vores hænder – vi arbejder hurtigt, loyalt og effektivt og behandler dine ting, som var de vores egne.

Erhvervs flytning

En erhvervsflytning er ofte en stor opgave at håndtere, og det kan være svært at have overblik over, hvor man skal starte og slutte. Derfor er det en stor fordel at have en professionel flyttemand, som ved, hvordan man effektivt og forsvarligt planlægger og eksekverer en erhvervsflytning.

Hemmeligheden bag en succesfuld intern eller ekstern flytning er effektiviteten. Jo længere tid en flytning tager, jo længere tid er dine ansatte væk fra deres arbejdsopgaver, hvilket uundgåeligt vil forstyrre driften af virksomheden. Som din faste flyttepartner garanterer vi en hurtig og effektiv flytning, uden at gå på kompromis med kvalitet og serviceniveauet. Så kan dine medarbejdere vende hurtigt tilbage til deres daglige opgaver, mens I kan nyde jeres nye lokaler.

Nøglen er god planlægning, dygtige og erfarne flyttemænd, og en stærk motivation til at sørge for, at I får den bedste mulige oplevelse som kunde hos os. Vi glæder os til at tage hånd om jeres flytning.