Dit foretrukne flyttefirma
på Sjælland med mere and
20 års erfaring

FORSIDE / FLYTTETILBUD

Skal du bruge et flyttetilbud?
Skal du flytte, bør du overveje at finde en flyttemand, der kan klare opgaven for dig. Hos Porsborg Flytteforretning kan du altid indhente et flyttetilbud, så du kan skabe dig et
overblik over, hvad det koster at flytte.

Porsborg Flytteforretning udarbejder gerne et tilbud til dig. Vi forkæler dig med mange fordele, og vores billige priser er kun en af dem. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt – fordi vi ved, at tiden tæller, når man skal flytte.

Ønsker du at modtage et tilbud på din flytteopgave, skal du indtaste lidt oplysninger om din opgave i formularen herunder. Vi flytter i hele Danmark og skal du flytte til udlandet kan vi også hjælpe med flytning og opbevaring.

  Fraflytningsadresse
  Er der elevator?
  Kan der anvendes lift pa adressen?
  Tilflytningsadresse
  Er der elevator?
  Kan der anvendes lift pa adressen?
  Flytteinformationer
  Ønskes der nedpakning?
  Beskriv hvad der skal flyttes

  Professionel håndtering af dine ejendele

  Det er vigtigt at have ro i maven, når man flytter. Vælger du at hyre et professionelt flyttefirma, ved du, at dit indbo er i trygge hænder.

  Sikker transport af dit indbo

  Vores dygtige flyttemænd har mange års viden og erfaring med, hvordan man forsvarligt og sikkert pakker møbler, så det ikke går i stykker undervejs. 

  Danmarks gladeste kunder

  Med os som din flyttepartner er din flytning i trygge hænder. Vi afhenter og afleverer dine møbler til tiden, og behandler dit indbo, som var det vores eget.

  Skræddersyet flytteløsning

  Vi tilbyder forskellige services alt efter dit ønske og behov, og hjælper gerne med at finde frem til den løsning, der passer til jeres flyttesituation.